Change Management

Veel organisatie zijn voortdurend in beweging. Veel bedrijven zien het klantcontact in volume groeien, via email, post, telefoon, fax en internet. De klant verwacht een 24-uurs bereikbaarheid. Steeds is de noodzaak aanwezig zich verder te moeten aanpassen op veranderende wensen van de klant en markt. Dat houdt in dat er rekening gehouden moet worden met zaken als kosten, professionele bedrijfsvoering, technologie en, last but not least, uitstekend personeel.

In welk verandertraject u ook zit, veranderen betekent de juiste kansen zien en pakken. Personal Touch kan u hierbij ondersteunen. Wij zijn ervan overtuigd dat veranderingen alleen kunnen slagen als u uw mensen gemotiveerd houdt en hun kan prikkelen om kansen in de veranderende omgeving te pakken. In veranderingsprocessen werkt Personal Touch vanuit het Jensen model. Dit model houdt in dat bij elke verandering binnen een organisatie de medewerkers diverse fasen doorlopen, zoals weergegegeven in onderstaande figuur

Wilt u een vastgelopen afdeling weer vlot trekken, afdelingen en werkzaamheden integreren, de medewerkers maximaal motiveren bij een aankomende (ICT -) implementatie of medewerkers in een fusie begeleiden? Dan hopen wij dat u besluit Personal Touch in te schakelen. Wij hebben ruime ervaring opgedaan in diverse verandertrajecten bij gerenommeerde bedrijven. Wilt u meer weten, neem dan contact op!

Naar “Diensten van PTMS”

Menu