Interim management

Hoe vaak komt het niet voor dat er ineens een gat valt in uw managementbezetting? Zo’n capaciteitsprobleem kan leiden tot een verminderde dienstverlening aan uw klanten. Met de gespannen arbeidsmarkt is het vaak moeilijk om snel een goede vervanger te vinden. Daarnaast moet een vervanger, eenmaal gevonden, ook nog ingewerkt worden. Hierdoor maakt u twee maal kosten, voor werving en voor opleiding.

Personal Touch biedt u de mogelijkheid om direct een professionele medewerker in te kunnen zetten. De interim managers van Personal Touch hebben een schat aan ervaring in diverse functies binnen de customer service branch. Wij zijn gewend ons snel in te werken bij onze opdrachtgever en dit te combineren met onze specialiteit: focus op een optimaal draaiend team met een goede service naar uw klanten.

Personal Touch is graag bereid medewerkers (tijdelijk) in te zetten binnen uw bedrijf. U kunt ons o.a. benaderen voor teamleaders, call center managers, projectleiders en changemanagers. Door ons zorgvuldige selectiebeleid bent u verzekerd van managers met een hoog kennis- en opleidingsniveau en een ruime praktijkervaring. Bent u benieuwd naar onze (interim-) managers? Neem dan contact met ons op voor een verdere kennismaking.

Naar “Diensten van Personal Touch”

Menu